Állványok bérbeadása

Kedves Látogató!
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Önnek a KL-BAU Junior Kft állványbérbeadás-szolgáltatását.
Munkáinkhoz Pionart PUM 70 horganyzott homlokzati állványrendszert használunk, mely a mai kor igényei alapján, modern technológiával készülnek a felhasználók könnyű és biztonságos munkavégzése céljából.
Állványrendszereinkkel biztonságos és a munkavédelmi előírásoknak megfelelő kivitelezést tudunk az Önök részére biztosítani. Nem jelentenek akadályt a nagyobb magasságok és a tagolt felületek sem.

SZOLGÁLTATÁSUNK BEMUTATÁSA


Az állványrendszereink alkalmazása
Állványrendszereinket családi- és panelházak, egyéb épületek, speciális létesítmények, mint például templomok és kastélyok építése és felújítása során veszik igénybe. Számos külső állványozási munkáiban vettünk részt és jelenleg is több hasonló kivitelezéseken dolgozunk.
Az általunk használt állványrendszerek előnyei:

  • Gyors építhetőség és bontás
  • Variálhatóság
  • Stabil, ám könnyű szerkezeti felépítés
  • Biztonságos, akadálymentes és kényelmes munkavégzés

A BÉRBEADÁST MEGELŐZŐEN


Szolgáltatásunk része az ingyenes konzultáció és helyszíni felmérés mellett, a digitális felépítési látványtervezés is, amellyel időt és fáradtságot szeretnénk megspórolni a megrendelők és a kivitelezők számára egyaránt. Ahol Ön az állványt használni szeretné, azt mi oda építjük és szállítjuk Önnek, az igényeknek megfelelően. Állványozással kapcsolatos kérdéseikre telefonos elérhetőségeinken készséggel válaszolunk. További részletekért keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!
AMIT AZ ÁLLVÁNYBÉRLÉSRŐL TUDNI KELL

Felmérés

Ingyenes helyszíni konzultáció és felmérés után 3D-s látványtervet és árajánlatot készítünk.

A szerződés

Az árajánlat elfogadása és a bérbeadási szerződés aláírása után az előre egyeztetett időpontban a megrendelt állványt helyszínre szállítjuk és felépítjük.

Az állványrendszer elbontása

Az állványzat bontása a szerződésben szereplő bérlési időtartam lejárta előtt telefonos időpontmegbeszélés alapján történik.

Igénybejelentés

Az árajánlat elfogadása és a bérbeadási szerződés aláírása után az előre egyeztetett időpontban a megrendelt állványt helyszínre szállítjuk és felépítjük.

Fizetési feltételek

Az állványbérlési és építési díjak épületek méretétől és bérlési időtartamtól függően kerülnek kialakításra. A bérleti díjat a szerződéskötéskor, de legkésőbb a bérlési időtartam kezdete előtti napjáig fizetendő. Az építés és bontás munkadíja az építés napján esedékes.

A szállítás díja

Zalaegerszegen a helyszínre szállítás ingyenes, 5 km felett 300 Ft/km + ÁFA.
GALÉRIA
KAPCSOLATFELVÉTEL

KL-BAU JUNIOR Kft.

Címünk:  8900 Zalaegerszeg Köztársaság u. 1/a Megkeresését várjuk a klbaujunior@freemail.hu e-mail címen, a +36 30 / 427-99-80 számon vagy az alábbi űrlapon.